1
2
3
4
5

What we do

Bij EditPage ontwerpen en realiseren wij websites en webshops maar ook hosting is mogelijk. We hebben goed contact met de klant om zijn wensen te realiseren in het ontwerp en functie van de website. Een simpel Skype/WhatsApp contact is soms net zo makkelijk en efficiënt, maar een kop koffie af en toe is ook heel belangrijk.

How we do it

Bij Editpage kan de klant mee kijken tijdens het “bouwen” van de website of webshop. Er komt best veel kijken bij het “bouwen” van een website. Goed contact is daarom erg belangrijk, af en toe een goed overleg met een kop koffie ook. Daarnaast kunnen we via Skype/WhatsApp snel en efficiënt tijdens het “bouwen” van de website of webshop contact houden over de voortgang. Om snel en doelgericht de website (shop) te realiseren. We kunnen ook de hosting voor je regelen, maar als je dat zelf al gedaan heb is dat uiteraard ook prima.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Klik hier voor ons contact formulier.

Multisite

Meerdere websites met één hoofdbeheerder. Wanneer u meerdere website nodig heeft met de zelfde uitstraling kan multisite een optie zijn. Met multisite heeft u meerder websites met dezelfde template en dezelfde applicaties. Alle websites maken gebruik van de layout en applicaties van de main website. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een multisite? Neem vrijblijvend contact met ons op via het contact formulier.